Mäyräkoira.net

Ruska Hiucan Kaunis

toko-koe 14.9.2014 Helsinki, tuomarina Tiina Laakko

tulos: 141 pistettä ALO 2
Koe samalla Helsingin seudun kennelpiirin piirinmestaruuskoe, missä Citybelgien joukkue sijoittui viidenneksi yhteispisteillän 572


toko-koe 4.8.2014 Helsinki, tuomarina Marja-Leena Hituri

tulos: 163,5 pistettä, ALO 1
sijoitus: 3.


mejä-koe 13.7.2014 Lohja, tuomari Jessica Järviniemi
Ruska merkkaa alkumakauksen ja sitten sitä ohjataan tunnollisesti jäljelle. Heti alku krepityksen jälkeen Ruska miettii kuinka moni aikoo seurata hänen perässään jäljelle, mutta ohjaajan oikea-aikaisella kehotuksella Ruska rohkaistuu ja alkaa asopivanvauhtinen jäljestys. Ensimmäisellä osuudella Ruska poistuu polkua pitkin, tekee tarkistuksia, mutta selvittää lopulta jäljen suunnan. Toisella osuudella myös polkujen tarkistuksia, mutta palaa nopeasti ja itsenäisesti takaisin jälkiuralle. Kolmannella osuudella Ruska ajautuu jälleen polulle ja poistuu määrätietoisesti niin kauas, että tuomitaan hukka. Palautuksen jälkeen tarkkaa jäljestystä kaadolle, jonka nuuskii. Ensimmäisen kulman Ruska oikaisee, jolloin makaus jää merkkaamatta. Toinen kulma hyvin, makausta ei merkkaa.
Hyvä jäljestäjä, johon ohjaaja luottaa!
AVO 2


mejä-koe 9.6.2013 Tammela, tuomarina Mari Tilles
Ohjatusti jäljelle. Ruska lähtee iloisesti pompotellen jäljelle. Edeten mukavaa vauhtia lähinnä ilmavainulla. Heti 1. osuuden alussa Ruska keksii jotain erityisen mielenkiin- toista ja häntä heiluen poistuu määrätietoisesti jäljeltä. Palautuksen ja uuden alun jälkeen matka jatkuu hapuillen. Tuntuu siltä että nyt on Ruskasta liian kuuma jäljestämiseen ja se lopettaa homman kokonaan. yritetään vielä kerran, mutta koska jäljestys ei jatku, koe keskeytetään. Tänään lämpö uuvutti pikku jäljestäjän.
AVO 0

 

PIKA-koe 30.10.2011 Sipoo, tuomari Tuovi Henttu
1.etsintä: Nopea lähtö. Ruska jäljestää ilmavainulla koko jäljen ajan. Kulma suurehkolla tarkastuslenkillä. Kololle suoraan.
2.laukauksensieto: Koira reagoi nopealla pysähdyksellä. Jatkaa jälkityötä välittömästi.
3.kolotyöskentely/saalis käyttäytyminen: Ruska menee nopeasti koloon. Tarkistaa molemmat putken päät.Noutaa sorkan nopeasti ja on kovasti kiinnostunut sorkasta.
PIKA1